Confirmacions a Sta. Cecília d’El Tarròs (Tornabous)

Dissabte dia 13 de juny, al poble d’El Tarròs, l’Arquebisbe Joan Enric va administrar el sagrament de la Confirmació a 8 joves de les Parròquies de Sta. Cecília d’El Tarròs i de Sta. Llúcia de La Fuliola. Acompanyaren l’Arquebisbe el Sr. Rector, Mn. Josep M. Ricart i Mn. David Codina.
A la seva homilia Mons. Vives animà els joves confirmats a no renunciar mai a la seva fe catòlica i a cuidar-la perquè creixi i doni fruit. Glossant les lectures proclamades en el diumenge, Mons. Vives els animà a valorar la grandesa i la importància de les petites coses de cada dia, valorant-les i fent-les amb excel·lència, perquè en el petit, és on es pot trobar moltes vegades la presència i la grandesa de Déu. En aquest sentit recordà com la nostra fe, que a vegades és com “un gra de mostassa”,  amb l’ajuda de Déu, pot créixer i fer-se gran. I animà els adults, especialment els pares i padrins dels confirmands, a ser un bon exemple pels seus fillols i fills, ja que necessiten de referents clars, sobretot també en l’àmbit de la fe. Felicità el poble per la bonica església parroquial que conserven,
Al final de l’Eucaristia el Sr. Rector agraí la presència de l’Arquebisbe al poble i els joves confirmats reberen un Nou Testament perquè puguin conèixer i estimar més la Paraula de Déu i que sigui important en el procés de creixement de les seves vides. El cant dels goigs de la Mare de Déu del Remei clogué la joiosa celebració eucarística.

Compartir