Una nova edició de la Nit de «Catalunya Cristiana» i Ràdio Estel

Oients de Ràdio Estel, subscriptors de «Catalunya Cristiana», col·laboradors i, en general, persones i institucions que donen suport a aquests dos mitjans es van aplegar aquest dimecres 17 de juny a la nit en una nova edició de La nit de «Catalunya Cristiana» i Ràdio Estel. El sopar, presidit pel cardenal Lluís Martínez Sistach, va comptar amb l’assistència, entre d’altres, d’Enric Vendrell, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, de Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona i del Vicari general d’Urgell Mn. Josep M. Mauri. Una actuació de la cantant Mònica Green va obrir la vetllada, que va tenir lloc a l’hotel Avenida Palace de Barcelona.
“És molt important l’aportació de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel al servei de la comunicació i la comunió». Aquesta fou una de les frases manifestades per les personalitats assistents a l’acte. Molt emotiva fou també la presència de Mn. Joan E. Jarque, fundador de Catalunya Cristiana, que va remarcar que els mitjans de comunicació de l’Església són fruit del Concili Vaticà II.
«Ens vestim de color»
El director de Catalunya Cristiana, Mn. Jaume Aymar, va aprofitar una nova edició de La Nit per presentar en societat una imatge renovada del setmanari. A partir d’aquesta setmana, Catalunya Cristiana es publica a tot color. «Podem dir que les persones presents avui al sopar també senten els nostres colors», va dir en to simpàtic Jaume Aymar. «Ens vestim de color» fou l’eslògan publicitari per donar a conèixer la novetat.
La Nit de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, presentada per Oriol Casals i Eva Franquès, començà a dos quarts de vuit de la tarda al cinema Comèdia de Barcelona amb la projecció gratuïta del documental Camí a l’escola, que narra les dificultats reals que tenen alguns nens arreu del món per arribar a l’escola.

Compartir