Inauguració del Festival de Música Antiga dels Pirineus a La Seu d’Urgell

El dia 7 de juliol al vespre, festivitat de Sant Ot, Patró de la ciutat de La Seu d’Urgell, a l’església del Seminari diocesà de La Seu d’Urgell, va tenir lloc el Concert inaugural de la 12a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP).

La soprano Marta Mathéu va oferir el recital InCanto amb obres de J. Rossell, J. Casellas, J. Duran, F. Durante i D. Terradellas.

La soprano Marta Mathéu s’ha reivindicat des de fa anys com una de les veus més versàtils del panorama català. En la seva trajectòria com a solista ha defensat amb enorme solidesa repertoris de pràcticament tots els estils i gèneres, segellant sempre les seves actuacions amb un timbre i una musicalitat excepcionals. En aquests últims anys, Mathéu ha enregistrat amb Jordi Savall i també música de Mompou, ha estrenat una òpera de Francesc Cassú, i ha debutat al Liceu.

Van inaugurar el Festival els parlaments de l’Alcalde de La Seu d’Urgell, Il·lm. Sr. Joan Barrera; el Cònsol Major de Sant Julià de Lòria, Hble. Sr. Josep, Mayoral, el Director de l’Institut Català de les Empreses Culturals, Sr. Edgar Gracia i el Vicari General del Bisbat d’Urgell, Mn. Josep M. Mauri.

Compartir