Confirmacions a Sant Miquel de Vielha

El dissabte dia 19 de setembre l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives va administrar el sagrament de la Confirmació a 39 joves i 4 adults a la parròquia de St. Miquel de Vielha de la Vall d’Aran. 

Van concelebrar l’Eucaristia els sacerdots de la Vall i el secretari del Sr. Arquebisbe.

A la seva homilia Mons. Vives va animar els confirmands a viure el diumenge com a gran festa dels cristians, que ens identifica com a creients i ens dóna les forces per ser testimonis de Jesús. Comentant l’Evangeli animà els fidels a servir i no fer-se servir, posant-se en el darrer lloc, per donar la vida pels germans.

També comentà el viatge a Cuba i Estats Units que el Sant Pare Francesc començava aquell dia, valorant la reforma eclesial del Papa i el seu testimoni tan convincent de servei i d’amor a la humanitat, cercant la reconciliació entre els pobles i els canvis necessaris perquè la política mundial i l’economia es posin al servei de la persona humana i de la seva dignitat. 

Al final de l’Eucaristia foren entregats el Nou Testament i els Salms en llengua aranesa a tots els confirmats i l’Arquebisbe els demanà que fossin de lectura quotidiana, perquè, dels Evangelis sempre brolla la llum autèntica que pot orientar la vida i el seguiment de Jesús.

Compartir