Confirmacions a Agramunt i Visita a les Religioses Filles de Crist Rei

El diumenge dia 21 de maig, festa de l’Ascensió, l’Arquebisbe Joan-Enric va compartir un dinar de germanor amb Mn. Jaume Mayoral, Rector d’Agramunt, les 3 Germanes de la Comunitat de Filles de Crist Rei, que viuen a la Rectoria, i el Gmà. Joaquim Cifuentes, dels Germans Franciscans de Creu Blanca.

A la tarda, va presidir l’Eucaristia a la Parròquia de la Mare de Déu Assumpta d’Agramunt i va administrar el sagrament de la Confirmació a 12 joves  i 1 adulta de la Parròquia. Els cants van anar a càrrec del Cor parroquial que l’any que ve celebrarà el seu 50è aniversari. També va poder saludar l’Alcaldessa d’Agramunt.

A la seva homilia va destacar el compromís que els confirmands adquirien en rebre el sagrament de la Confirmació, ja que el do de l’Esperit Sant els feia forts precisament per a ser testimonis de la Resurrecció de Crist i de la glòria que Ell ja gaudeix al cel, i que és una promesa ferma per a nosaltres. En elevar-se cap al cel, Jesús va obrir un camí d’esperança, que ens fa forts enmig de les crisis i problemes que ens toca viure. En aquest sentit, animà els pagesos que estan sofrint tant a causa de la sequera, a tenir esperança i a confiar que Déu no ens deixarà i ens ajudarà a sortir endavant, com ho ha fet també després de la pandèmia.

Al final de la Missa l’Arquebisbe obsequià als confirmands amb el Nou Testament advertir-los que en aquell llibre, que conté les paraules de Jesús, hi ha una saviesa, una força, i una llum que els guiarà al llarg de tota la seva vida. Per això els exhortà a llegir-lo cada dia un trosset, i a fer-lo el seu llibre estimat.

Compartir