Confirmacions a Bellvís i El Poal

En la solemnitat de l’Ascensió de Jesús al cel, a l’església de la Mare de Déu Assumpta de Bellvís, l’Arquebisbe Joan-Enric va administrar el sagrament de la confirmació a 4 joves de Bellvís i 2 joves d’El Poal. Estaven acompanyats per les seves catequistes i les seves famílies i feligresos de les dues parròquies, que actualment serveix ministerialment Mn. Jerrick Banzuela.

L’Arquebisbe va exhortar-los a viure sempre contents amb l’alegria que brolla de l’esperança de la resurrecció de Jesucrist, que assegut a la dreta del Pare, vetlla per tots nosaltres i ens dóna l’Esperit Sant, pel baptisme i la confirmació especialment, que ens guia cap a la veritat plena, ens defensa, ens fa lliures i ens envia a “convertir tots els pobles, batejant-los, i anunciant a tothom el Regne de Déu”. Ell promet que “serà cada dia amb nosaltres fins a la fi del món”.

Valorà tot l’esforç que aquestes parròquies estan fent per ajudar al nou jove Rector, Mn. Jerrick Banzuela, que les atén ajudat per Mn. Francisco Angulo, sacerdot mexicà que fa els seus estudis de litúrgia a Barcelona, i per Mn. Antoni Baldomà, diaca permanent.

Jesús va encarregar als apòstols pertot arreu, anunciant l’Evangeli, estimant, acollint el Regne de Déu. Per més problemes i temptacions que sofrim, els cristians hem d’anunciar a tothom la nostra esperança, que va més enllà de les coses terrenals i estar ancorada en el cel, on està Jesucrist i la Mare de Déu Assumpta, amb els sants i els àngels.

Compartir