La CE de Mitjans de Comunicació lliura els Premis ¡Bravo!

La Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació Social (CEMCS) ha lliurat el 25 de gener, els Premis ¡BRAVO! 2015, que es concedeixen anualment, en un acte que va tenir lloc la seu de la Conferència Episcopal Espanyola.
El jurat, reunit a Madrid el 2 de desembre de 2015, va atorgar aquests Premis amb la finalitat de «reconèixer, per part de l’Església, la tasca meritòria de tots aquells professionals de la comunicació en els diversos mitjans, que s’hagin distingit pel servei a la dignitat de l’home, els drets humans i els valors evangèlics» (Normes, art.2).
Mons. Claudio Maria Celli, Premi ¡Bravo! Especial, va donar les gràcies en nom dels premiats. En el seu discurs va glossar el Missatge del Papa per a la Jornada de les comunicacions socials. «Els comunicadors hem de ser veu dels febles. Veu dels sense veu. Aquest any el papa Francisco ha unit comunicació i misericòrdia. Hem d’oferir la veritat amb la tendresa de Déu «.
Per la seva banda, el bisbe de Guadix-Baza i president de la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació Social (CEMCS), Mons. Ginés García Beltrán, assenyalà en el seu discurs que «és aspiració de l’Església ser lloc de trobada, llar a qual comparteixen bones notícies, i es premien les bones accions. Amb aquest desig ens acull avui aquesta Casa de l’Església «.
«Des de la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació, amb els premis ¡Bravo!, volem, va dir Mons. García Beltrán, honrar una comunicació al servei dels altres, que posa en veu alta a aquells que no tenen veu; que busca portar l’alegria, l’entreteniment, la veritat i el descans a les persones. Busquem premiar els que realitzen aquest servei a la societat, als que ofereixen motius per continuar en el camí, als que encenen llums per il·luminar la foscor, als que ofereixen una espurna en on abunda la tristesa.

El Cardenal Ricardo Blázquez, arquebisbe de Valladolid i president de la CEE va cloure l’acte.

Compartir