Urgell participa en la segona jornada de formació de monitors de joves

Un grup de monitors i integrants de la Delegació de Joventut d’Urgell, encapçalats pel Delegat, Lluis Plana, va participar en la jornada de treball i reflexió que per segona vegada ha organitzat el Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), el dissabte 5 de març.
“Cridats a ser instruments de Misericòrdia”, lema de la jornada, vol donar claus per a ajudar els joves ferits que necessiten un acompanyament acurat i generós, perquè sovint elements com el compromís, l’aparent superficialitat i els malentesos fan difícil arribar a contactar-hi.
Va ser una jornada intensa, en què tothom va posar el seu granet de sorra a la reflexió i també van poder fer preguntes als ponents de la taula rodona de primera hora del matí i als testimonis joves, i plantejar les dificultats amb què es troben els monitors.
A la tarda els tallers van ser també molt ben valorats pels assistents, membres de les Delegacions de pastoral de joventut de Catalunya. Es va cloure la jornada de treball amb una celebració eucarística presidida per Mons. Francesc Pardo, bisbe de Girona, delegat per presidir el SIJ, que va posar en relleu a la seva homilía la importància de fer escoltar la veu de Jesús en moments convulsos de la vida com és l’adolescència i la joventut dels nois i noies, i va fer un sentit agraïment als monitors per l’esforç en acompanyar un material tant sensible i alhora amb tant de futur com els més joves. Mons. Pardo va acompanyar els joves durant tota la jornada.

Compartir