Dia del Pensament del Moviment Escolta

El dijous 22 de febrer el moviment escolta mundial, que aplega a uns 40 milions d’infants i joves en 165 països del món, s’ha convocat  la Diada Mundial del Pensament, amb l’eslògan “Impactar”.

En aquesta Diada, que es celebra arreu del món des de l’any 1926, es farà una reflexió amb l’objectiu de construir, amb la col·laboració de totes les persones, un món millor, més just i solidari. Una reflexió que es farà present en els agrupaments i caus que hi ha en el nostre Bisbat, buscant fer canvis positius i impactes significatius.

Aquesta és també una oportunitat per prendre consciència de com hauria de ser aquest món que volem millor, i de quina manera podem fer-lo realitat tot transformant el nostre entorn més immediat. «Impactar» vol conscienciar als escoltes de la necessitat de treballar per un món millor, en plena sintonia amb l’encíclica “Laudato si” que demana un impacte a escala mundial que suposi una conversió ecològica. El moviment escolta també vol tenir cura de la casa comuna de tots, com ens recorda l’encíclica del Papa Francesc. D’aquí la importància de la natura en l’itinerari de creixement dels seus membres, tant infants, com joves i caps.

Compartir