Concert dels Petits Cantors d’Andorra a Meritxell

El dissabte 15 de maig, a les 20 h., l’Arquebisbe i Copríncep Joan-Enric va assistir a l’estrena de “Jubilate Deo” de Dan Forrest, amb el Cor dels Petits Cantors i el Cor de Cambra del Principat d’Andorra. Fou rebut a la seva arribada per la Subsíndica del Consell General, el President de l’Associació dels Petits Cantors d’Andorra i la Directora del Cor, Catherine Metayer. 

Aquesta composició fou la protagonista del concert que es va dur a terme en el Santuari-Basílica de la Mare de Déu de Meritxell. Sota la direcció de Catherine Metayer, els membres dels dos cors i Nicolas Licciardi acompanynat al piano, i el percussionista Javier Crespo Maurel, van interpretar amb gran força les peces d’aquesta combinació tan especial i espiritual, i van omplir el claustre de l’esperit de la música contemporània religiosa.

L’acte fou presentat per una de les persones iniciadores del Cor, Marta Deu, i el President del Club Internacional d’Andorra, que ha esponsoritzat el concert i que dirigí unes paraules al públic.

Hi van assistir, a més de l’Arquebisbe i Copríncep, la M.I. Subsíndica del Consell General, Meritxell Palmitjavila; la Ministra de Cultura i Esport, Sílvia Riva; el Conseller General i President de l’Associació dels Petits Cantors, Carles Ensenyat; l’Ambaixador de França, Excm. Sr. Jean-Claude Trebolet; els cònsols Alberto Rossi i Gilles Serra, el Conseller de Cultura de La Massana, Guillem Forné i el President del Club Internacional d’Andorra -que va patrocinar l’acte- Simó Binstead.
Mons. Vives anava acompanyat pel Secretari General, Mn. David Codina.
Aquest fou dels primers actes de tipus cultural que es van dur a terme després del confinament, amb les mesures de prevenció establertes per les autoritats.

Compartir