Confirmacions al Santuari de la Mare de Déu del Remei

El dia 18 de juliol al Santuari de la Mare de Déu del Remei de Penelles, Patrona de tota la Plana d’Urgell, l’Arquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la Confirmació a 10 joves (3 van quedar confinats) dels pobles d’Ivars d’Urgell i Barbens. Estava acompanyat de Mn. Carles Albert Ospina, Rector, i dels catequistes, amb els familiars i padrins. 

L’arquebisbe els animà a pregar la Mare de Déu del Remei per la fi de la pandèmia, i perquè els ajudés en la seva fidelitat a Jesús durant tota la vida, en aquell dia en què rebien el do de l’Esperit Sant. Féu notar la bellesa d’aquell santuari, de la imatge de Maria, Mare del Remei, i de les pintures de Josep Obiols i l’himne que devem a Mn. Cinto Verdaguer i al músic Fèlix Millet. Demanà als confirmands que en tota ocasió i al llarg de tota la vida fossin devots de la Mare de Déu del Remei i no deixessin ni un dia de pregar-li amb una Ave Maria. 

Remarcà la Paraula de Déu d’aquell diumenge amb el missatge del Senyor, el Bon Pastor, que ens guia i condueix. Ell és la nostra pau que refà i recrea la unitat de la família humana i de l’Església. I ajudà els joves a descobrir Jesús i el seu cor misericordiós que vol reunir tots els que estem dispersos pel pecat, les pors i les desunions.

Al final de la Missa obsequià els joves amb el Nou Testament recomanant-los que el llegissin diàriament; i amb ells pujà al cambril de Maria per venerar-la de prop i ofrenar-li la vida.

Compartir