32a Trobada Empresarial al Pirineu

Els dies 28 i 29 d’octubre al Palau d’Esports de La Seu d’Urgell va tenir lloc la 32a Trobada Empresarial al Pirineu que va aplegar més de 600 assistents.

El President de la Trobada Empresarial, Vicenç Voltes, va encapçalar la Trobada que va comptar amb l’assistència de l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, així com del Representant personal del Copríncep, Mn. Josep M. Mauri i del Vicari General d’Urgell, Mn. Ignasi Navarri.

Les Jornades foren inaugurades oficialment el dia 29 amb una conferència del President de la Generalitat de Catalunya, M.H. Pere Aragonès i la clausura oficial anà a càrrec de la Ministra de Ciència i Innovació del govern espanyol, Diana Morant. Hi varen assistir diverses personalitats polítiques entre elles el Cap de Govern del Principat d’Andorra, M.I. Sr. Xavier Espot; el Ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern d’Andorra, M.I. Sr. Jordi Gallardo; el Ministre de Finances, M.I. Sr. Eric Jové i l’Alcalde de la ciutat de La Seu d’Urgell, Il·lm. Sr. Francesc Viaplana.

La capacitat de les empreses per resistir davant de grans canvis inesperats, com ha estat la crisi de la COVID-19, va centrar la temàtica de la Trobada que enguany va tenir com a principal reclam el fet que recupera l’activitat presencial, després que l’any passat només es va poder fer amb un debat en línia d’una sola jornada.

El president de la Trobada Empresarial al Pirineu va posar en valor els conferenciants d’aquestes jornades que destaquen per saber reinventar-se, trobar la diferenciació i tenir coratge per donar un pas més endavant, a l’hora d’internacionalitzar les seves empreses. I tot això posant en valor l’entorn i pensant en les generacions futures. El Sr. Voltes va demanar millorar les inversions per tal d’aconseguir fer créixer el país, la qual cosa necessita de l’acord entre les institucions públiques’, com per exemple, fent referència a l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, l’ampliació de la qual han demanat nombrosos conferenciants de prestigi. També es va posar damunt la taula les moltes traves administratives que es troben els inversors i els empresaris a l’hora de fer créixer el país.

Compartir