Tremp agraeix el llarg servei de dues Missioneres Filles de l’Immaculat Cor de Maria

El dissabte dia 4 de desembre, la Parròquia de la Mare de Déu de Valldeflors de Tremp va acomiadar amb agraïment la germana Maria Villar Eslaba Castillo i la germana Pilar Abad Colas, Missioneres Filles de l’Immaculat Cor de Maria que han estat treballant ininterrompudament a l’Hospital i a la Residència d’ancians “Jaume Fiella” de Tremp. A partir d’ara començaran una nova a etapa a Balaguer, després de 36 i 46 anys, respectivament, de servei en el Sant Hospital de la Fundació de Fiella de Tremp.

Tot i els límits que comporta l’estat de pandèmia, Mn. Emili Villegas, Rector de la Parròquia, va tenir l’oportunitat de visitar-les i trasladar-los en nom de tota la comunitat parroquial un agraïment sincer per la seva col·laboració generosa i entregada envers tants trempolins i trempolines al llarg de tots aquests anys. En un diàleg distès van repassar plegats alguns moments del seu servei a la parròquia i els va desitjar un bon inici en la nova etapa que emprenen a la Residència que les mateixes religioses tenen a Balaguer.

Les Missioneres Files de l’Immaculat Cor de Maria arribaren a Tremp l’any 1907 per fer-se càrrec del Sant Hospital de Tremp i, per tant, continuen servint els residents ininterrompudament des de fa més de 100 anys, sempre plenes de caritat.

Compartir