Els matrimonis de Guissona celebren la seva fidelitat amb una Eucaristia

La Parròquia de Guissona va celebrar, el diumenge 21 de novembre, la fidelitat en 17 matrimonis amb una Eucaristia a l’església de Santa Maria. Fou una celebració digna, emotiva i molt agraïda per part de tots els participants. Van ser 12 matrimonis que feien 50 anys de casats, i 5 que en feien 25. Van excusar la participació 8 persones que inicialment haurien previst la presència, i que ja havien perdut l’espòs en els darrers temps. També a aquests els vàrem tenir presents en la pregària.

L’Eucaristia fou ben participada per tots ells: van renovat el compromís de l’amor i la donació al fills i als fills dels fills. El cor parroquial, com cada diumenge, va  col·laborar amb la seva presència activa en el cant. La Parròquia va repartir un fulletó per a cada parella a fi de poder seguir millor tota la celebració i, alhora, ser un record de la diada.

Abans d’iniciar l’Eucaristia totes les parelles es va reunir per una foto de grup i acabada la Missa es va repartir un record amb ella a cada parella. A continuació es va celebrar un dinar de germanor on la comissió organitzadora va fer unes paraules d’agraïment, i es va tallar un pastís de la commemoració. Després, durant la tarda, es van fer moltes felicitacions a través de les xarxes socials, donant gràcies de la diada.

Compartir