Mons. Vives beneeix la restauració de l’església de La Missió

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra va beneir les obres de millora de l’església de La Missió, a La Seu d’Urgell, el passat 4 de novembre, festivitat de Sant Carles Borromeo, i va presidir l’Eucaristia d’Acció de Gràcies que es va celebrar amb aquest motiu.

La missa també fou concelebrada pel Rector, Mn. Ignasi Navarri, i els dos sacerdots que hi col.laboren habitualment, Mn. Evarist Vigatà i Mn. Pau Bellido. Mons. Vives, a la benedicció, va posar en relleu la importància de mantenir viu el patrimoni, de tenir-ne cura i de facilitar la trobada de les persones amb Déu, en un espai de pregària i d’espiritualitat que és cèntric i que sempre manté les seves portes obertes.

L’església de la Missió, que pertany a la Parròquia de Sant Ot de la Seu d’Urgell, ha estat pintada en el seu interior de nou, s’hi ha millorat la il.luminació i la megafonia, que havien quedat obsoletes. Situada al carrer de Sant Josep de Calassanç, dins el nucli antic de la capital urgel·litana, va formar part de les instal.lacions que el Bisbe Andreu Capella va impulsar per crear el primer espai propi de seminari al Bisbat d’Urgell, l’any 1592. El temple actual fou bastit el 1899 dins l’edifici de l’antic seminari.

Compartir