El Copríncep rep les Cartes Credencials de l’Ambaixador del Vaticà i Nunci Apostòlic Mons. Bernardito C. Auza

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep Episcopal, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre el dilluns 7 de setembre, les Cartes Credencials que acrediten com a Ambaixador i Representant del Sant Pare davant del Principat d’Andorra, el Nunci l’Excm. i Rvdm. Mons. Bernardito C. Auza, en el marc de l’acte de lliurament de Cartes Credencials d’altres 12 ambaixadors.

L’acte, que es va fer al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell en un clima cordial, es va desenvolupar al llarg d’una mitja hora, amb l’assistència de la Ministra d’Afers Exteriors M.I. Sra. Maria Ubach i del Representant del Copríncep, Mn. Josep M. Mauri.

El Nunci va parlar en sortir, i en declaracions a la premsa, de les bones relacions de les relacions entre tots dos estats, i de la satisfacció de poder presentar les Cartes en un moment assenyalat com el dia previ a la festa de la Mare de Déu de Meritxell, Patrona del Principat d’Andorra. Va destacar com aquesta era la tercera vegada que visitava el Principat, ja que anteriorment hi havia estat com a turista fa uns anys, i per presentar les Cartes d’Estil al mes de desembre anterior.

El dia 8 de setembre, solemnitat de la Mare de Déu de Meritxell i Festa Nacional d’Andorra, el Sr. Nunci esta previst que presideixi la solemne Eucaristia a la Basílica-Santuari de la Mare de Déu de Meritxell a les 11h. del matí. Aquesta Missa serà concelebrada pel Sr. Arquebisbe d’Urgell i els preveres de les Valls d’Andorra i hi assistiran les Autoritats i un nombre reduït de fidels de totes les Parròquies a causa de les mesures sanitàries.


https://youtu.be/HA5rVD_coZc

Compartir