Record i homenatge a les víctimes en el viaducte del túnel de les Dos Valires

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va encapçalar la representació institucional que va realitzar  un sentit homenatge als treballadors que van perdre la vida en l’accident que es va produir fa deu anys, un 7 de novembre de 2009, en la construcció del Túnel Dos Valires i el pont que l’enllaça amb la carretera cap a La Massana, al Principat d’Andorra.

L’acte, molt emotiu va ser de memòria i homenatge als 7 treballadors que van perdre la vida i als que van resultar ferits en l’esfondrament del viaducte del túnel de les Dos Valires.

A l’acte sobri hi van assistir el Cap de Govern, M. I. Sr. Xavier Espot; la Síndica General, M. I. Sra. Roser Suñé, els Cònsols Major i Menor de les parròquies de La Massana i d’Encamp, els Representants dels dos Coprínceps i el Cònsol de Portugal a Andorra. També van ser-hi presents alguns dels familiars de les víctimes.

El Copríncep episcopal juntament amb la Síndica general i el Cap de Govern van realitzar una ofrena floral on hi ha la placa commemorativa, en el lloc de l’accident. Després, tots els assistents van fer un minut de silenci. En acabar, Mons. Vives, així com el Cap de Govern i la Síndica i les altres autoritats, van donar el pèsam i van tenir unes paraules de consol per als familiars presents i el Cònsol portuguès.

Compartir