Trobada dels joves de preconfirmació d’Andorra per Quaresma

Una seixantena de noies i nois de preconfirmació de les Parròquies d´Andorra van participar el dissabte 16 de març en la segona trobada del curs 2018-2019 que es va dur a terme al Col·legi Janer. La trobada la van fer acompanyats de les seves catequistes i dels mossens de les parròquies respectives.

“No perdis el tren!” fou el lema sota el que es va fer la reunió en aquest temps de Quaresma. Es tractava de transmetre a través del joc i la reflexió els valors de  la figura de Jesús, entesa com una “màquina-maquinista” que impulsa el tren de la nostra vida cristiana. Que impulsa també l´Església, entesa com una “Estació Central” en el nostre viatge de fe, i que també impulsa dels vagons de la comunitat, plens d´amics, familiars i nosaltres mateixos.

Els joves i catequistes van fer el viatge, amb una parada obligatòria en 5 estacions, on es van treballar diferents valors d´aquest temps litúrgic fins arribar a la capella, Estació Central, punt d´inici i fi del camí on, a través de la pregària, es va posar en comú el treball fet durant el matí.

Cada grup es va endur a casa un collage realitzat en una de les parades, record d´aquesta trobada fraterna, símbol que “el millor viatge és aquell que es fa en companyia de Jesús”.

I es van acomiadar fins a la propera trobada, que serà el dia 18 de maig, per fer camí de Pasqua des de Sant Joan de Caselles fins a Meritxell.

Compartir