Funció principal de la Germandat de la Verge de la Soledat de Sevilla

Els dies 5 al 9 de març va tenir lloc el Quinari de preparació, i el diumenge dia 10 de març la Funció principal, de la Pontifícia i Reial Germandat Sacramental de Maria Santíssima en la seva Soledat, de la Parròquia de St. Llorenç de Sevilla. El Quinari for predicat per un Canonge de Guadix i la Funció principal per l’Arquebisbe d’Urgell Joan-Enric Vives, qui ja el dia 9 va presidir l’Eucaristia i la Processó amb el Santíssim Sagrament, pregant fervorosament per tota l’Església i preparant-se per viure la Quaresma.

Dins la celebració del 1er. diumenge de Quaresma, va tenir lloc la protestació de les Regles i la renovació de la fe de tots els membres de la Germandat. I Mons. Vives a l’homilia exhortà a viure la Quaresma i sempre acompanyant Maria i acompanyats per Maria, units a la seva Soledat, i vetllant amb caritat ardent per tots els qui estan sols en les proves i necessitats.

Mons. Vives va aprofitar aquesta presència a Sevilla per ser al final del Quinari a la Germandat de Jesús del Gran Poder, al besamans de la Verge Maria, i saludá el Germà Major i la Junta de la Germandat del Senyor de Sevilla de la qual ell també és germà.

Durant els actes a St. Llorenç per honorar la Verge de la Soledat, Mons. Vives va poder portar el bàcul del beat Cardenal Marcel Spínola, qui fou Rector de la Parròquia i gran devot de la Soledat. Foren dies de gran devoció, de catequesi i d’ajut amb la caritat, així com de viure la germanor entre tots els confrares d’aquesta antiquíssima Germandat sevillana.


{youtube}QQi-sE1hseE{/youtube}

Compartir