Condol del Copríncep Episcopal a S.E. François Hollande per l’atemptat a Niça

Mons. Joan-Enric Vives ha enviat al Copríncep Francès i President de la República, S.E. François Hollande, un missatge de condol i suport en nom del Poble Andorrà amb motiu del terrible atemptat ocorregut a Niça. El text és aquest:

Excel·lència,

Profundament entristit en conèixer la notícia del bàrbar atemptat ocorregut aquesta nit passada a Niça, coincidint amb la Festa Nacional de França, us faig arribar el sincer condol del Poble Andorrà, el de les seves Autoritats i el meu propi per la pèrdua de tantes vides, i la meva solidaritat amb els ferits i les seves famílies.

Vull expressar-vos la meva més enèrgica condemna d’aquest acte terrorista reflex d’una extrema violència sense sentit, que destrueix la vida humana i la pacífica convivència entre les persones, les religions i els pobles, i cerca el triomf de la por i de l’horror. Amb la vostra decidida aportació i la de les nacions que volem la pau, i la dels homes i dones portadors de pau, aconseguirem la victòria contra la barbàrie.

Prego per les víctimes mortals, pel seu repòs etern, així com pels seus familiars i amics, i desitjo una prompta recuperació als ferits. Alhora que encomano l’estimat Poble de França en aquestes hores de gran dolor.

Rebeu, Excel·lència, els meus sincers sentiments d’afecte i comunió,

+Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra

La Seu d’Urgell, 15 de juliol de 2016

Compartir