Confirmacions a Artesa de Segre

Dissabte dia 5 de març l’Arquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la confirmació a 23 joves de la Parròquia de la Mare de Déu Assumpta d’Artesa de Segre, i a un adult de la Parròquia de Rialp, que es prepara per al seu matrimoni.

Estigué acompanyat pel Sr Rector Mn. Antoni Bellester i per Mn. Antoni Pich que hi col.labora pastoralment servint els pobles veïns, i pel Secretari general  Canceller Mn. David Codina..

A la seva homilia Mons. Vives va glossar l’Evangeli proclamat del Pare misericordiós (Lc 15) tot ressaltant els tres personatges de la paràbola de la misericòrdia per excel·lència: el Pare, el fill que marxa i el fill gran que resta a casa. Animà els joves confirmats a fixar-se en el Pare de la paràbola, en el seu immens amor, que perdona i que reconcilia, i a tenir sempre com a distintiu de la seva vida la misericòrdia que no passa mai comptes de les ofenses i dels mals sinó que acull i perdona generosament, amb delicadesa, i retornant la dignitat a aquell que ha pecat i que, amb sinceritat, es converteix. Els recomanà “vèncer el mal amb el bé” i posar amor on no n’hi hagi, per treure’n amor.

Al final de l’Eucaristia la Parròquia regalà un Nou Testament i un petit recordatori als confirmats.

Compartir