Missa de Clausura del Capítol general de les Carmelites de St. Josep

Diumenge dia 3 d’agost, l’Arquebisbe d’Urgell va visitar les Religioses Carmelites de Sant Josep reunides en Capítol General a la Residència de la Immaculada de Tartera (Prats i Sansor – Cerdanya) i va presidir l’Eucaristia dominical de Clausura del Capítol.

Aquests dies passats les Carmelites han renovat els càrrecs de servei de l’Institut, resultant elegides com a Superiora General la M. Ascensión Ortega; Vicària general M. Susana García, i Conselleres Mª Paz Gallo, Francisca Ubierna i Noemí Maldonado. Les encomanem a Déu perquè les ajudi en la seva tasca.

L’Arquebisbe va dedicar l’homilia a encoratjar el treball apostòlic d’aquest Institut religiós fundat per la venerable M. Rosa Ojeda i el bisbe de Barcelona Mons. Josep Morgades, perquè siguin ferment d’anunci de l’Evangeli, amb identitat refermada en les institucions i amb caritat ardent envers tothom, amb predilecció pels més pobres i necessitats. I demanà que tots féssim el possible per donar de menjar als qui ho necessiten, fam de pa i fam de Déu i del seu amor. Humanitzant l’economia posant-hi al centre la persona amb la seva dignitat i el bé comú. I confiant totalment en el Crist, de l’amor del qual, res ni ningú no ens en podrà separar mai.

p1020940p1020898p1020912p1030234p1030252la foto  1

Compartir