Encontre amb el nou Delegat Provincial de la Companyia de Jesús a Catalunya

El dia 3 de juliol, l’Arquebisbe d’Urgell i Secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense, va tenir un primer encontre a la Casa Provincial del Jesuïtes a Barcelona, amb el nou Delegat Provincial de la Companyia de Jesús a Catalunya, P. Llorenç Puig S.I. Pogueren parlar de l’obra evangelitzadora que està realitzant actualment la Companyia de Jesús a les Diòcesis amb seu a Catalunya i dels reptes de futur que pensen tenir presents a través de l’organització de Plataformes Apostòliques territorials i locals. El Delegat provincial s’ocuparà sobretot de les relacions amb l’episcopat català, les Administracions autonòmiques i les obres i fundacions que la Companyia sosté al territori català.


 


La Companyia de Jesús acaba de culminar una unificació de les seva organització en Províncies amb una de sola per a tot Espanya, al front de la qual el Prepòsit general P. Adolfo Nicolás S.I. hi ha nomenat el P. Provincial Francisco José Ruiz Pérez S.I. que residirà habitualment a Madrid.

Per a conèixer més sobre la nova organització i les finalitats podeu escoltar l’entrevista que al Programa “Paraules de Vida” de Catalunya Ràdio :


http://jesuites.net/recull-de-premsa-entrevista-lloren%C3%A7-puig-catalunya-r%C3%A0dio

Compartir