Presentació del llibre de la Càtedra 2013 a Andorra

La Sala d’actes de l’Església de Santa Maria del Fener, a Andorra la Vella, va acollir el vespre del 17 de juny la presentació del llibre de recull de les ponències del Seminari de Pensament Cristià realitzat el 2013, “La relació interpersonal en la societat xarxa”, que van dur a terme el periodista Josep Cuní, el sociòleg Salvador Giné i el teòleg i doctor en filosofia, Francesc Torralba.
La presentació del llibre i del seu contingut va anar a càrrec del Magnf. Sr. Daniel Bastida, Rector de la Universitat d’Andorra, molt coneixedor de la societat digital i impulsor d’algunes iniciatives formatives i universitàries en aquest àmbit.
Daniel Bastida va posar en relleu algunes de les idees clau del llibre i les seves conclusions. En aquest sentit, va destacar les paraules de Mons. Joan-Enric Vives del proemi de lllibre, en les que destaca que la xarxa té efectes en la configuració de la identitat personal, perquè la identitat és narrativa, no és un tot fix i estàtic, aliè al món en el qual viu, sinó que es construeix a partir d’interaccions, de relacions.

L’acte va ser presidit precisament per l’Arquebisbe i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, i hi van assistir diverses personalitats del país, encapçalades pel Síndic d’Andorra, M. I. Sr Vicenç Mateu, la Consellera General, M.I. Sra. Roser Bastida i l’Ambaixador d’Espanya, Excm. Sr. Albert Moreno.

20140617 20110720140617 20103220140617 201052

 

Compartir