Inauguració de l’exposició d’obres de Perico Pastor “Capítols”

Inauguració de l’exposició d’obres de Perico Pastor “Capítols”L’artista pintor i il·lustrador Perico Pastor (La Seu d’Urgell, 1953) inaugurà el dia 5 de juny una exposició de la seva obra al Museu del Tabac d’Andorra (Fundació Julià Reig) a St. Julià de Lòria que porta per títol “Capítols“, una col·lecció creada al voltant d’un dels documents jurídics matrimonials que feia servir el seu pare, notari de professió. Al voltant d’aquesta noció, de la qual havia sentit parlar al pare durant la infantesa, Pastor ha realitzat mig centenar de peces, la major part de les quals són aquarel·les, tot i que també hi ha alguns olis.


A l’acte d’inauguració de l’exposició va assistir-hi el Copríncep episcopal Mons. Joan-Enric Vives que va adreçar unes paraules als assistents tot posant de manifest la qualitat artística de l’artista urgellenc, el valor i la bellesa de la seva tècnica depurada en l’aquarel·la, i recordà el gran valor de la dimensió estètica, del goig i el plaer del que és bell i sublim, per part de la persona humana tal i com ho valorava Kant: un mitjà privilegiat de transmetre sentiments i emocions.

També hi foren presents altres Autoritats del Principat, entre elles l’Excm. Ambaixador i ex-Cap de Govern M.I. Sr. Òscar Ribas Reig i el M.I. ex-Cap de Govern Sr. Albert Pintat.

La mostra romandrà oberta fins al 28 de setembre.

Inauguració de l’exposició d’obres de Perico Pastor “Capítols”Inauguració de l’exposició d’obres de Perico Pastor “Capítols”

Compartir