Trobada de capellans de Perpinyà i de la Cerdanya

Anualment els capellans de l’arxiprestat de Núria-Cerdanya fan una jornada de trobada amb els germans capellans del bisbat veí de Perpinyà-Elna, a França, alternant la visita anual a un i altre costat de la frontera. El dijous 5 de juny va tenir lloc la trobada d’enguany que van realizar a la comarca de la Cerdanya-Baridà. Després de reunir-nos a Tartera (Prats de Cerdanya) ens vam trovar al Santuari de la Mare de Déu de Talló on vam pregar en comunió, i l’historiador local i membre del Consell Diocesà de Pastoral del Bisbat d’Urgell, el Sr. Joan Pous, ens va explicar la història del Santuari i de la comarca. Després vam visitar l’església de Santa Eugènia de Nerellà, coneguda com “la Pisa de la Cerdanya” per la seva torre inclinada.

Finalment vam acabar la jornada amb un dinar de germanor a la Residència de la Immaculada que les germanes Carmelites de St. Josep tenen a Tartera.
Va ser una jornada per a compartir experiències pastorals i reflexions sobre la realitat eclesial dels nostres pobles i de l’Església universal.

dsc04834

Compartir