Confirmacions al Santuari de la M. de Déu de Meritxell, a Canillo

confirmacions meritxellcanillo3Diumenge dia 25 de juny l’Arquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la Confirmació a 32 joves i 3 adults de la Parròquia de St. Serni de Canillo al Santuari de la Mare de Déu de Meritxell. El Sr. Arquebisbe estigué acompanyat del Rector de Canillo i encarregat del Santuari, Mn. Ramon Rosell i s’hi va fer present l’Hble. Sr. Cònsol major de la Parròquia de Canillo, Sr. Josep Mandicó.

L’Arquebisbe agraí la bonica iniciativa que els joves han tingut de fer-li arribar una carta personal explicant-li les seves experiències al llarg de la seva preparació en la catequesi per a rebre el do de l’Esperit Sant. A la seva homilia Mons. Vives animà els joves a ser testimonis fidels i coherents, si convé anant contra-corrent, del Crist, que sempre els serà el millor Amic i el fonament de la seva fe i de la seva unió amb Déu. Fent referència a l’Evangeli, els convida a “guardar els manaments”, que els resumí en l’amor a Déu i el pròxim, i els convidà a deixar-se portar sempre per l’Esperit de Crist, que és l’Esperit de l’Amor.

En finalitzar l’Eucaristia, l’Hble. Sr. Cònsol Major dirigí unes sentides paraules als joves, i els convidà a ser molt responsables de les seves vides, amb valors que restin i que aportin a la societat. L’Arquebisbe regalà als joves un exemplar dels Evangelis i la Parròquia un llibre sobre Meritxell, tot convidant-los a llegir assíduament la Paraula de Déu.

confirmacions meritxellcanilloconfirmacions meritxellcanillo2

Compartir