Missatge de condol de Benet XVI a les famílies de les víctimes de l’accident d’helicòpter i a les Autoritats d’Andorra

benet_xvi

Mons. Renzo Fratini, Nunci Apostòlic del Sant Pare a Andorra i Espanya, ha fet arribar en nom de Benet XVI a Mons. Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, el següent missatge de condol a les Autoritats i a les famílies de les víctimes del tràgic accident aeri ocorregut a la Pleta de Juclà dimecres 15 de juny:

El Sant Pare, commogut pel tràgic accident ocorregut el proppassat dia 15 de juny a Andorra, demana en les seves pregàries al Senyor l’etern descans de les víctimes i manifesta la seva paterna proximitat a les famílies que ploren els seus éssers estimats.

 

Així mateix Sa Santedat, amb expressions de proximitat espiritual, manifesta el profund desig d’un ràpid i total restabliment del ferit en aquest lamentable accident, encomanant al Senyor, en el cor del qual troben acollida els sofriments i les inquietuds de tots els homes, aquesta intenció. Amb aquests sentiments, en aquests moments de tristesa, el Summe Pontífex imparteix de cor la confortadora Benedicció Apostòlica, signe de consol i esperança en el Senyor Ressuscitat.
+ Mons. Renzo Fratini
Nunci Apostòlic
Compartir