El sopar solidari convocat per Càritas Andorrana dijous a la nit acull 180 persones

L’ex president de la Generalitat, Jordi Pujol, farà una conferencia,”La millor societat té defectes” i respondrà les preguntes dels assistents.

La convocatòria d’un sopar solidari per aquest dijous a les nou de la nit a Escaldes-Engordany, ha estat resposta de manera molt positiva per la societat andorrana, i el nombre de participants podria arribar als cent noranta, segons el ritme d’inscrits.
Caritas andorrana vol agrair el suport rebut pels representants institucionals i per la societat civil, que s’ha abocat en aquesta convocatòria per recollir diners per les persones que passen dificultats en aquest temps de crisi.
Una part molt important del cost del sopar, (40 euros d’un total de 75) anirà destinat a millorar els recursos de la ONG d’Església, que a l’actualitat, està donant suport a través del Banc d’Aliments i d’altres iniciatives a un nombre important de famílies que viuen a Andorra.

El sopar comptarà amb la presència del M.H.Sr. Jordi Pjuol, ex-president de la Generalitat de Catalunya, que farà una conferència després del sopar i obrirà un debat sobre el tema “la millor societat té defectes”. El sopar s’iniciarà a les 21h, a la sala d’actes de l’Hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany.
Han confirmat la seva assistència diverses autoritats polítques i representants de l’àmbit econòmic i social d’Andorra.

Es prevista l’arribada de Jordi Pujol a l’Hotel Roc Blanc a les 19:45 de la tarda, on serà rebut pel President de Càritas Andorra, Sr. Agustí Font, i pel Secretari del Copríncep Episcopal, Sr. Joan Massa. Després, a les 20:00h es preveu una roda de premsa de presentació de l’acte i de la conferència del M.H. Sr. Jordi Pujol.

A les 21:00 h començarà el sopar i a les 22:00 la xerrada-col.loqui.

Compartir