Festa de la Beata Anna Maria Janer

Festa de la Beata Anna Maria JanerEl passat 11 de gener a la Residència Sagrada Família, es va celebrar la festa de la Beata Anna Maria Janer, amb una Missa molt festiva a les onze del matí, presidida per Mn. Xavier Parés, Rector de la Catedral i Mn. LLuís Miquel Sánchez, Capellà de la comunitat, participada per les dos comunitats de Seu i altres persones de la ciutat amigues i admiradores de la Mare Janer.
Després de l’Eucaristia vam compartir tots plegats un dinar molt ben preparat amb joiosa fraternitat.
A les cinc de la tarda, en la Capella de L’hospital, amb els avis de la residència i altres amics que ens acompanyen cada dissabte i presidida per Mn. Manuel Pal, Capella del Sant Hospital, es va celebrar l’Eucaristia del Baptisme del Senyor i memòria de la festa de la Beata Anna Maria. Ens va presidir la Creu de l’amor i del servei i també la relíquia de la Mare Janer que es va venerar al final de la Missa. Al final de la Missa també es va venerar la Imatge del Nen Jesús.

En les dues Eucaristies els Mossens van remarcar de la vida de la Mare Janer: la seva valentia i fortalesa, la seva actitud de servei desinteressat, la seva humilitat, l’amor incondicional i sense fer distincions i així com el seu servei a l’església i disponibilitat i obediència a les autoritats. Tot el que ens cal fer per continuar SERVINT I ESTIMANT.
Mn. Parés també remarcà el paral·lelisme que existeix entre la manera de fer del Papa Francesc i la nostra estimada Beata Anna Maria Janer.

Festa de la Beata Anna Maria JanerFesta de la Beata Anna Maria JanerFesta de la Beata Anna Maria JanerFesta de la Beata Anna Maria Janer

Compartir