Trobada dels Canonges de Catalunya

Trobada dels Canonges de CatalunyaCom ja s’esdevé una tradició el dia 30 de setembre va tenir lloc a la diòcesi i ciutat de Vic la trobada anual dels representants dels Capítols Catedralicis de Catalunya, sota la presidència del Sr. Bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova i del degà del Capítol de Vic, M.I. Sr. Joan Mir, així com la resta de Capitulars.

A la trobada hi eren representats tots els 8 Capítols Catedralicis de les Diòcesis amb seu a Catalunya. Del Bisbat d’Urgell hi van participar 10 Canonges.
La trobada ha consistit amb la pregària de Tèrcia i la celebració de l’Eucaristia a la Catedral, presidida pel Sr. Bisbe. A continuació el Dr. Miquel dels Sants Gros va procedir a l’explicació de les majestuoses pintures del Sr. Josep M. Sert. I després hi hagué tres propostes a escollir: La visita guiada a l’exposició Facies Fidei al Museu Episcopal; un passeig guiat per la ciutat de Vic, o la pujada al campanar.

Un dinar de germanor va cloure aquesta diada dels Canonges de Catalunya.

 

Trobada dels Canonges de CatalunyaTrobada dels Canonges de CatalunyaTrobada dels Canonges de CatalunyaTrobada dels Canonges de Catalunya

 

Compartir