Confirmacions de joves a la parròquia de Sta. Maria de Boldú

Confirmacions de joves a la parròquia de Sta. Maria de BoldúL’Arquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la confirmació el dia 22 de setembre a tres joves de la parròquia de Sta. Maria de Boldú. Estigué acompanyat pel Rector de la parròquia, Mn. Josep Uriel Álvarez i per Mn. David Codina.
En començar la missa el Sr. Arquebisbe va saludar l’Il·lm. Sr. Alcalde de La Fuliola, municipi al qual pertany el poble de Boldú, Sr. Eduard Piera, present a la celebració eucarística i mostrà la seva satisfacció per poder administrar el sagrament de la Confirmació a tres joves ja grans del poble que amb il·lusió s’hi havien preparat.

A la seva homilia Mons. Vives tot glossant la lectura de l’Evangeli proclamada en aquell diumenge exhortà els joves a treballar especialment per la justícia social i econòmica dins del seus àmbits: a la família, amb els amics, al poble… per tal de contribuir així a un món més just i fraternal on les relacions socials estiguin marcades pel bé comú i un ordre just seguint l’exemple de Jesús que lloa l'”administrador astut” que va saber trobar la forma i el camí adequat per sortir-se’n del seu acomiadament. Animà els joves a ser “astuts” i “perspicaços” a l’hora de trobar la forma adequada per tal de fer el bé i treballar amb perseverança pels grans ideals de l’Evangeli, i que perdessin mai els seus anhels de justícia i de pau, sense rebaixes. En aquest sentit l’Arquebisbe posà com a exemple la gran tasca que en aquests moments de crisi econòmica estan duent a terme Càritas o el teixit de famílies que han sabut trobar la manera per practicar la solidaritat.
En acabar la celebració eucarística l’Arquebisbe oferí als joves confirmats un Nou Testament i els exhortà que fos un llibre important en la seva vida per tal de créixer en la seva amistat amb Jesús.

Confirmacions de joves a la parròquia de Sta. Maria de BoldúConfirmacions de joves a la parròquia de Sta. Maria de Boldú

Compartir