Vetlla de pregària per la Pau a la Catedral d’Urgell i arreu del Bisbat

El dia 7 de setembre al vespre, i a la Catedral de Sta. Maria d’Urgell com a prolongació de la missa vespertina de la Patrona de la Diòcesi, la M. de Déu de Núria, l’Arquebisbe d’Urgell presidí una pregària per la Pau a Síria, atenent la petició formulada pel Sant Pare Francesc, que es pregués insistentment per la Pau a Síria, a l’Orient Mitjà i arreu del món. Hi assistí Mn. Xavier Parés, Mn. Josep Mas i Mn. Agustí Brescó, i un bon nombre de feligresos de La Seu d’Urgell.

Davant el Santíssim Sagrament exposat solemnement, es llegiren les paraules del Papa a l’Àngelus del diumenge anterior, i es pregà lletànicament per tots els llocs del món on actualment hi ha conflictes i violència oberta, guerres convencionals i terrorisme. I es conclogué amb l’oració col·lecta de la missa per la Pau després d’un llarg silencia d’intercessió i adoració al Príncep de la Pau.

A moltes Esglésies del Bisbat també es realitzaren vetlles d’oració intensa el vespre del dia 7, i a totes les misses es feren pregàries per la Pau, tal com havia reclamat l’Arquebisbe d’Urgell a totes els sacerdots i cases religioses de la Diòcesi. Igualment a les misses del dia 8.

Compartir