Mn. Armand Puig predica l’homilia de cloenda de la 17ª Festa del Llibre

20130907 212612Mn. Armand Puig teòleg i Degà de la Facultat de Teologia de Catalunya va predicar l’homilia de cloenda de la 17ª edició de la Festa del Llibre del Pirineu i dels Premis literaris Homilies d’Organyà el 7 de setembre a Organyà.
En la seva homilia el Dr. Puig va fer un recorregut per el moment històric en què va ser escrita l’homilia d’Organyà, primer text literari escrit en català, i va dur a terme un paral•lelisme amb el moment històric actual. Va parlar sobretot de la pau i de la necessitat de mantenir una actitud negociadora i dialogant envers els altres. 

Abans el poeta i escriptor Sr. Antoni Marí, Catedràtic de teoria de l’art a La universitat Pompeu Fabra, va dur a terme l’homilia “laica” que va començar precisament com una homilia convencional en la que va parlar de la fraternitat com instrument encara no utilitzat pels polítics i, per tant, patrimoni de la ciutadania per crear un món més solidari, equitatiu i just. 
Els actes de cloenda van comptar amb l’assistència del Vicari General de la Diòcesi, Mn. Ignasi Navarri en representació del Sr. Arquebisbe d’Urgell. 
La Festa i Fira del  Llibre del Pirineu es va dur a terme entre el 6 i 7 de setembre i va acollir un miler de visitants. 
20130907 20484920130907 215304
 
Compartir