La Mariàpolis agraeix l’acollida dels catalans a la trobada del diàleg

Eucaristia a la Catedral d'UrgellEl moment de la missa i l’espai d’interioritat és el que reuneix a tots els participants a la Mariàpolis, de totes les edats, de tota condició. Després de les excursions que ahir es van dur a terme, a la muntanya i a indrets culturals; el moment de l’Eucaristia va ser on els mariapolites van fer un agraïment als catalans per l’acolliment de l’esdeveniment.

Aquesta és la cinquena vegada que es duu a terme a La Seu d’Urgell, però la segona trobada d’estiu de focolars que es va celebrar a Espanya ja es va dur a terme a la capital pirinenca, després de Solsona.

El Pare Manuel Morales, religiós agustinià afincat a Cadis, que va presidir l’Eucaristia en una Catedral plena de gom a gom, va posar en relleu en la seva homilia el valor del diàleg en la vida quotidiana i l’esforç que suposa, però també la oportunitat que ens ofereix a les persones i va agraïr en nom de tots els assistents (de Madrid, Euskadi, València, Andalusía, Andorra) l’acollida i el diàleg trobats a La Seu d’Urgell, i entre els catalans “al poble de Catalunya, que va acollir de bon principi aquest carisma de la Unitat i el va transmetre després a tota la resta de l’Estat espanyol”. L’assamblea va respondre amb un llarg aplaudiment espontàni.

Excursió a Les Bulloses

Espais d'interioritat

Compartir