Festa de Sta. Marta a la Llar Sant Josep de La Seu

Festa de Sta. Marta a la Llar Sant Josep de La SeuEl dia 29 de juliol, festa de Sta. Marta, patrona de la Congregació de les germanetes del Ancians Desemparats, l’Arquebisbe d’Urgell ha presidit l’Eucaristia a la Llar St. Josep de la ciutat de La Seu d´Urgell. Estava acompanyat per Mn. Lluís Rourera i Mn. Lluís Baro, que viuen a la Residència, i per Mn. Ignasi Navarri, Mn. Jordi Gasch, Mn. Rossend Roca i Mn. Luis Miguel Sánchez.

El Sr. Arquebisbe en la seva homilia i amb motiu de la celebració de l’Any de la Fe, ha exhortat tots els presents, sacerdots, comunitat religiosa, residents i seminaristes, a viure amb més intensitat la fe que es vivia a la casa de Betània formada per Marta, Maria i Llàtzer. En l’Any de la fe convé acollir la confessió de fe de Santa Marta en Jesús, Resurrecció i Vida.

Sortir-li sempre a l’encontre, com ella, i acollir-ho amb gran hospitalitat, i després escoltar-lo, tenir fe en Ell, que sempre ens porta consol, esperança, vida i resurrecció. Fe en Crist que és la Resurrecció i la Vida, de qui ningú no en queda mai decepcionat. Una fe que es tradueix en obres de Caritat i acolliment envers els germans i especialment, els més necessitats.

En acabar la Missa, sacerdots i seminaristes amb el Sr. Arquebisbe han compartit la taula amb l’esmorzar.

Festa de Sta. Marta a la Llar Sant Josep de La SeuFesta de Sta. Marta a la Llar Sant Josep de La SeuFesta de Sta. Marta a la Llar Sant Josep de La Seu

Compartir