Visita a les Colònies d’estiu de Bastanist

bastanistDiumenge 28 de juliol, l’Arquebisbe d’Urgell va visitar la tanda de Colònies de l’Esplai l’Albada, de Balaguer, que tenia lloc a la Casa de Colònies del Santuari de la M. de Déu de Bastanist, a la falda del Cadí, i hi va celebrar l’Eucaristia dominical per als infants, monitors i cuiners.

Aquesta tanda de 83 infants de 6 a 15 anys, amb una trentena de monitors, estava organitzada pel Centre d’Esplai l’Albada de Balaguer. També acompanyaven la Visita els caps de la Fundació diocesana per a l’esplai Sta. Maria de Núria (FEMN), amb el seu President Sr. Eloi Villalta.

L’Arquebisbe Joan-Enric, en una missa molt ben preparada pels monitors i participada pels infants i joves, va remarcar la seva gran joia d’estar amb els infants, els va unir al dolor de les víctimes de l’accident ferroviari de Galícia i a l’Eucaristia del Papa a Rio de Janeiro amb els joves del món (JMJ 2013), i els va predicar la Paraula de Déu, remarcant el gran valor de l’oració, i en especial del Parenostre, en la vida d’un cristià, ja que és la pregària distintiva dels deixebles del Regne de Crist.

Compartir