Festa de la Mare de Déu del Carme a La Seu d’Urgell

Festa de la Mare de Déu del Carme a La Seu d'UrgellA la Plaça del Carme de La Seu d’Urgell, es va celebrar a les nou del vespre la Missa en honor i lloança a la Mare de Déu del Carme, presidida per Mn. Xavier Parés, Rector de la Parròquia de Sant Ot, acompanyat del Diaca permanent, Mn. Josep Caba.
Encara que la pluja amenaçava fer-se present, un bon nombre de devots de la Mare de Déu del Carme van acudir a la cita amb la Mare de Déu i un any més es va aconseguir una Missa ben participada i festiva.

A l’homilia, Mn. Parés va fer presents i va felicitar a les persones que porten el nom de Carme i va fer memòria dels qui lluiten a la mar per guanyar-se la vida, recordant la visita del Sant Pare Francesc a l’Illa de Lampedusa i el seu gest proper i fraternal per als emigrants que arriben i els qui no arriben per diversos motius ben lamentables.

No va faltar ni la coca ni el vi que es van beneir al final de la missa i que foren compartits amb harmonia i ambient de festa.

Festa de la Mare de Déu del Carme a La Seu d'UrgellFesta de la Mare de Déu del Carme a La Seu d'UrgellFesta de la Mare de Déu del Carme a La Seu d'Urgell

Compartir