De Setcases a Cap de Creus: una experiència de ruta per al grup TXt universitaris del Bisbat d’Urgell

De Setcases a Cap de Creus: una experiència de ruta per al grup TXt universitaris del Bisbat d’UrgellLa GR-11 és la ruta que travessa els Pirineus. Té l’inici al Cabo Híger, prop d’Irun, i finalitza al Cap de Creus. D’aquesta travessa tan bonica com també llarga i plena de cansament, els nostres joves van voler fer una part. Concretament, des de Setcases (Ripollès) fins al Cap de Creus (Alt Empordà).
Vam iniciar el camí el dia 2 de juliol i el vam acabar el dia 13, després de 2 dies de descans merescut a Cadaqués.
El camí ha tingut moment intensos, d’esforç físic i psíquic (vam arribar a temperatures de 35 graus, a ple sol), moments de compartir, de diversió, de descans, de pregària…Hem passat per diferents territoris, poblacions, tipus de vegetació, collades, pics, rius… Però l’esperit de superació, de grup ha estat molt alt, tan alt, que algú, tot i que cansat ja planificava la propera activitat per a l’estiu vinent.

 

De Setcases a Cap de Creus: una experiència de ruta per al grup TXt universitaris del Bisbat d’UrgellDe Setcases a Cap de Creus: una experiència de ruta per al grup TXt universitaris del Bisbat d’UrgellDe Setcases a Cap de Creus: una experiència de ruta per al grup TXt universitaris del Bisbat d’UrgellDe Setcases a Cap de Creus: una experiència de ruta per al grup TXt universitaris del Bisbat d’UrgellDe Setcases a Cap de Creus: una experiència de ruta per al grup TXt universitaris del Bisbat d’Urgell

Compartir