II Aplec de Sant Josepmaria a Andorra

II Aplec de Sant Josepmaria a AndorraEl dissabte 29 de juny celebràrem el II Aplec de sant Josepmaria a la Borda dels Ginebrers, als prats del Gastó de Fontaneda, a Sant Julià de Lòria. Organitzà el II Aplec, l’Associació d’Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, conjuntament amb el Comú de Sant Julià de Lòria i el Bisbat d’Urgell.

Amb aquest Aplec commemoràrem la festa de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer, que fou el 26 de juny, tot recordant el seu pas per aquests camins de Fontaneda el 2 de desembre de 1937.

Presidí l’Eucaristia Mn. Josep Maria Mauri, Vicari General del Bisbat d’Urgell. Hi assistiren unes 120 persones vingudes d’arreu de Catalunya i Andorra. Hi foren presents les autoritats del Comú de Sant Julià de Lòria, presidides pel seu Cònsol Menor Sr. Manel Torrentallé. També hi assistí la Cònsol Major del Comú d’Andorra la Vella, Sra. Rosa Ferrer.

II Aplec de Sant Josepmaria a AndorraII Aplec de Sant Josepmaria a AndorraII Aplec de Sant Josepmaria a AndorraII Aplec de Sant Josepmaria a AndorraII Aplec de Sant Josepmaria a Andorra

Compartir