Confirmacions a Ivars d’Urgell

Confirmacions a Ivars d’UrgellDiumenge dia 23 de juny al vespre, l’Arquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la Confirmació a 14 joves de la Parròquia d’Ivars d’Urgell. Estava acompanyat pel Rector Mn. Josep Uriel Àlvarez i el seminarista Pere Morales. L’Arquebisbe demanà als joves que es fessin aquella pregunta radical que sortia a l’evangeli proclamat en aquell diumenge: “Qui dieu que sóc jo?” i la responguessin amb compromís. La fe necessita ser manifestada amb les obres de la fe, les obres de la caritat. I que si volien guardar-se la vida amb egoisme, la perdrien, però si la regalaven, com Jesús a la creu, no es perdria res, sinó que la viurien amb plenitud.

Animà tota la comunitat a viure l’Any de la Fe amb joia, perquè som fills de Déu i portem la seva promesa infosa a l’ànima, per l’Esperit Sant que ens ha estat regalat amb profusió als batejats i confirmats. I demanà que tots ens obríssim als dons l’Esperit Sant per ser imatges vives de Jesús enmig del món.

Durant la celebració l’Arquebisbe se solidaritzà amb tots els qui a Ivars i els pobles veïns havien sofert una gran pedregada el passat dimarts dia 18 de juny, i que fossin també soldiaris amb els damnificats de la Vall d’Aran i el Pallars, dins la nostra Diòcesi.

Confirmacions a Ivars d’UrgellConfirmacions a Ivars d’UrgellConfirmacions a Ivars d’UrgellConfirmacions a Ivars d’UrgellConfirmacions a Ivars d’Urgell

Compartir