Presentació del recull de ponències “Afrontar la diversitat”

Presentació del recull de ponències de la Càtedra de Pensament Cristià 2012El veterà periodista Gualbert Osorio va fer la presentació, el dimarts 18 de juny, del llibre que recull les tres ponencies del darrer Seminari de la Càtedra de Pensament, sobre com “Afrontar la diversitat: do i tasca“, que es va dur a terme el mes de juliol de 2012 a Sant Julià de Lòria.
La sala de la Casa de l’Esglesia del Fener es va omplir per escoltar les reflexions de Gualbert Osorio, que va fer un exhaustiu repàs del perfil dels ponents i del sentit i essència de les conferències que es van dur a terme, destacant-ne alguns punts.
L’acte va se presidit per l’Arquebisbe Joan-Enric Vives, i va comptar amb la presència de Francesc Torralba, coordinador de la Càtedra, i de destacades personalitats de l’àmbit polític i econòmic d’Andorra i de la comarca de l’Alt Urgell.

 

Presentació del recull de ponències de la Càtedra de Pensament Cristià 2012Presentació del recull de ponències de la Càtedra de Pensament Cristià 2012

Compartir