Presentació del llibre “Afrontar la diversitat: do i tasca”

llibrecatedra2012bAvui dimarts 18 de juny, a dos quarts de vuit de la tarda (19.30 h), té lloc a la sala d’actes de la Casa de l’Església de Santa Maria del Fener la presentació del llibre “Afrontar la diversitat: do i tasca“, publicat per Pagès Editors, que recull les ponències presentades pel Dr. Lluís Duch, l’escriptor Vicenç Villatoro i el Dr. Francesc Torralba en l’edició de la Càtedra de Pensament Cristià de juliol de l’any passat a Sant Julià de Lòria.

La presentació anirà a càrrec del periodista Gualbert Osorio i presidirà l’acte l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep, Mons. Joan-Enric Vives, autor del pròleg del llibre. Hi intervindrà també el Dr. Torralba, Director de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell.

A més de la presentació del llibre també es farà un primer avançament de l’edició d’enguany (la desena) de la Càtedra de Pensament Cristià, convocada sota el títol genèric “La comunicació interpersonal en la societat xarxa” per al 5 de juliol vinent al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, i que comptarà amb les intervencions del Dr. Salvador Giner, sociòleg i President de l’Institut d’Estudis Catalans; el periodista Josep Cuní i el Dr. Francesc Torralba.

Compartir