Fi de curs de Vida Creixent al Pallars Jussà

Fi de curs de Vida Creixent al Pallars JussàEl dimecres dia 12 de juny, a l’Església de la Mare de Déu de Ribera de La Pobla de Segur, els amics i amigues representant els tres grups de Vida Creixent del Pallars Jussà, Isona, Tremp i La Pobla, celebraven el fi de curs amb la Solemne Eucaristia i un berenar al pati de la Rectoria
El Rector Mn. Josep Arias ha demanat la col•laboració d’una persona de cada grup perquè posés en relleu com s’ha viscut aquest curs 2012-2013 als grups de Vida Creixent. Un petit repàs donant testimoni de com el curs i els temes s’han desgranat, reflexionat i aprofundit segons la mirada i sensibilitat de cadascú.

Com en tots els altres grups de Vida Creixent del nostre Bisbat o d’altres de Catalunya, hi ha persones que participen més en el diàleg i altres no tant, tot i que se senten molt joioses de ser del moviment..
Hom agraeix moltíssim la col•laboració de les Germanes Religioses tant de La Pobla com de Tremp, que fan possible que a les respectives residències es doni a conèixer també Vida Creixent un cop al mes.
Com sempre es desitja que en el nou curs 2013/14 es pugui gaudir de nous membres, i que tots plegats puguem aprendre a viure amb fe i esperança aquest camí de “posar vida als anys”…
Finalitzada la Missa i havent cantat l’ himne de V. C. ens fèiem la foto de grup.

Fi de curs de Vida Creixent al Pallars Jussà

Compartir