Mons. Vives a l’especial Hora 25 per a commemorar el 10è aniversari de Ràdio SER Principat d’Andorra

Mons. Vives a l’especial Hora 25 per a commemorar el 10è aniversari de Ràdio SER Principat d’AndorraLa nit del 10 de juny al Palau de Congressos d’Andorra la Vella va realitzar-se el programa “Hora 25” de la Cadena SER, i en el qual va participar-hi Mons. Joan-Enric Vives, Copríncep d’Andorra.

Ràdio SER Principat d’Andorra celebrava així els seus deu anys d’emissió al Principat, amb aquesta edició especial del programa Hora 25 dirigit per Àngels Barceló, amb el patrocini d’Andorra Turisme.

Hora 25 és un l’informatiu de les nits a Espanya. Un dels programes més veterans de la ràdio espanyola, amb 40 anys d’existència ininterrompuda, i líder absolut d’audiència a Espanya, superant el 1.300.000 oients diaris.

La Cadena SER va iniciar les seves emissions al Principat el 28 de febrer del 2003. En aquests deu anys les seves emissores s’han convertit en el grup de comunicació líder de la ràdio andorrana amb la meitat de l’audiència de ràdio del país. La constància informativa l’ha portat a convertir-se en referència periodística obligada. En aquest període de temps, la Cadena SER ha obtingut una destacada notorietat, essent el moment més àlgid el desembre del 2011 quan va rebre el premi “Tune in to Kids: International Children’s day Broadcasting” concedit per Unicef pel seu espai de joves “Ik+” del programa L’Hora L.

Mons. Vives a l’especial Hora 25 per a commemorar el 10è aniversari de Ràdio SER Principat d’AndorraMons. Vives a l’especial Hora 25 per a commemorar el 10è aniversari de Ràdio SER Principat d’Andorra

Compartir