Exèquies de Mn. Josep Casas a Bellvís

Exèquies de Mn. Josep Casas a BellvísL’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, va presidir el dia 7 de juny les exèquies de Mn. Josep Casas Mas, de 93 anys, que va morir el dijous dia 6 de juny a la Residència de St. Domènec de Balaguer. Hi van assistir nombrosos preveres de la diòcesi i els Alcaldes de Bellvís i El Poal, on Mn. Casas havia estat Rector durant molts anys, abans de la seva jubilació. Mn. Josep Casas va néixer a Ribes de Freser, el 10 de març de 1920 i va ser ordenat de prevere el 1945.
L’església de la Parròquia de la Mare de Déu Assumpta de Bellvís es va omplir de fidels, amics i persones que van voler acompanyar la família. La coral parroquial solemnitzà l’Eucaristia amb els seus cants.

L’Arquebisbe glossà les lectures de la solemnitat d’aquell dia, Festa del Sagrat Cor de Jesús, on Jesús es presenta com el Bon Pastor que dóna la vida per les ovelles. En aquest sentit destacà la figura de Mn. Casas com un sacerdot entregat i generós que va predicar la fe als germans i l’ha viscuda intensament, assemblant-se al Bon Pastor. Mons. Vives subratllà com a la seva darrera visita a Mn. Casas a la residència de St. Domènec de Balaguer pogueren resar tots dos junts el Sant Rosari amb unció i el bonic testimoni que donà durant la seva malaltia als sacerdots més joves i a la resta de preveres i ancians residents de la residència St. Domènec.

Exèquies de Mn. Josep Casas a Bellvís

Compartir