400 persones gaudeixen del Festival Canòlich Music, el certamen de música cristiana a Sant Julià de Lòria (Andorra)

KairoiEl Festival Canòlich Music va mostrar que els joves estan disposats a viure els valors cristians i gaudir-los amb intensitat, a través de la música i de la pregària. Les darreres actuacions a la nit, de Kairoi i Alvaro Fraile van fer ballar i cantar al màxim els centenars de joves i grans que es van aplegar a la Plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria, (Principat d’Andorra) convocats per la Parròquia de Sant Julià de Lòria i les Delegacions d’Ensenyament i Joventut del Bisbat d’Urgell.
La comissió organitzadora del Festival ha valorat molt bé l’experiència, de marcat esperit ecumènic, i que va atreure a més de 400 persones, en els actes centrals de la jornada; la Missa cantada per Twocats pel Gospel i el concert final.

A primera hora del matí i fins el migdia, el fort vent va fer modificar l’ordre de les actuacions i després de l’acollida dels joves i famílies que anàven arribant , a quarts de quatre de la tarda, va començar l’actuació de 70xset. Després, en el concurs de grups joves, cinc formacions es van disputar el primer premi que es van endur els participants quatre nois de Barcelona, “L’artista convidat“.
A les sis de la tarda, el grup serbi Djurdjevke, desplaçat expresament per aquest esdeveniment des de Sèrbia, va oferir una actuació amb peçes de música ètnica, a capella. La celebració eucarística va ser presidida pel Rector de la Parròquia de Sant Julià, Mn. Pepe Chisvert. El grup Twocats pel Gospel van fer vibrar els assistents.
A la nit, Kairoi i Alvaro Fraile, van donar el to més juvenil i pop a la diada, i van fer ballar joves i no tant joves, que van passar el fred seguint el ritme potent de la música proposada pels intèrprets. La major part de joves de fora d’Andorra pasaran la nit en el Poliesportiu o en els hotels de la parròquia.
La experiència ha estat molt positiva, després que s’inscriguissin a aquesta primera edició del Canòlich Music, persones d’arreu de Catalunya, i molts grups de joves vinculats a escoles confessionals o no, i els seus professors i monitors.

70 x setDurant el concurs El grup serbi DjurdjevkeTwocats pel Gòspel

Compartir