Cinc grups de joves concursaran avui en el Canòlich Music

70xset tardaEl Festival Canòlich Music ha obert aquest les seves portes avui a les dotze del migdia, amb l’acolliment dels assistents. L’organització del festival, únic en el seu gènere al Principat d’Andorra i a Catalunya, s’ha vist obligada a posposar la celebració del primer concert, dels 70xset, fins a quarts de quatre de la tarda, a causa del fort vent que bufava al matí a la Plaça Germandat, on se celebraran la major part d’actuacions i concerts. 

Els plats forts de la tarda han estat després de l’actuació dels 70xset, les actuacions dels cinc grups que participen en el concurs de joves talents, i que provenen de Puigcerdà, Barcelona, Premià de Mar, i del Principat d’Andorra. El jurat del concurs està integrat pels músics andorrans Patxi Leiva i Mar Capdevila.

L’actuació del grup de Sèrbia Djurdjevke, és prevista per les 18:00 a l’església de Sant Julià de Lòria. Son vuit noies, intèrprets de música ètnica sèrbia cantada a capella. Aquest grup musical de cant coral farà la seva actuació a l’església per raons d’acústica, que podria resultar alterada pel vent. 

També s’espera una gran afluència de públic a la Missa que se celebrarà a la parròquia de Sant Julià de Lòria, solemnitzada i acompanyada pel grup “Twocats pel Gospel”, i 50 dels seus components. La missa-concert serà retransmesa per cable pel canal de televisió local de Sant Julià de Lòria. La celebració eucarística és previst que comenci a les 19:30.

Després de sopar s’iniciarà el concert nocturn, a les 22:00, obert pel grup Kairoi i amb l’actuació d’Alvaro Fraile, i del grup guanyador del concurs de la tarda.

Els assistents al Festival han estat acollits per més de 50 voluntaris de diferents edats, la major part joves, molts de la parròquia de Sant Julià. Ahir s’ultimaven els detalls de l’esdeveniment, que vol ser un referent pels joves i famílies amb infants que volen compartir els valors de la fe cristiana. L’organització de l’acte ha estat possible gràcies al suport del comerç de la parròquia i la infraestructura que el Comú de Sant Julià ha posat a l’abast. També a la col.laboració del Govern d’Andorra i de Caldea i d’altres entitats i organitzacions que hi han estat treballant.

La Parròquia de Sant Julià de Lòria i les delegacions d’Ensenyament i Joventut han estat els impulsors de la idea, juntament amb joves entusiastes de la música i dels valors cristians residents a Andorra.

 70xset gentballant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir