Confirmacions d’adults i de joves a La Seu d’Urgell

Confirmacions d’adults i de joves a La Seu d’UrgellDissabte 25 de maig al vespre l’Arquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la Confirmació a 10 joves i 12 adults a la Santa Església Catedral d’Urgell. Concelebraren amb l’Arquebisbe el Degà de la Catedral i Rector de la Parròquia Mn. Xavier Parés i Mn. David Codina.

A la seva homilia Mons. Vives felicità als confirmands per la seva decisió lliure de rebre aquest sagrament, especialment als qui amb ocasió del sagrament del seu Matrimoni han redescobert el camí de la fe i van decidir confirmar-se. Animà a viure sempre coherentment aquesta fe rebuda d’infants i confirmada avui per Déu, que els confirma el do de l’Espèrit Sant, i per ells, que refermen allò rebut i de forma ben personal.

Tot comentant les lectures de la solemnitat de la Santíssima Trinitat, l’Arquebisbe els animà a donar glòria a Déu amb la pròpia vida, admirant les seves obres plenes d’amor, i essent valents per a testimoniar la pròpia fe amb la seva manera de viure i d’actuar. Remarcà que l’Esperit Sant ens condueix a la Veritat més plena, i els demanà que sempre es guiïn per la recerca de la veritat, que els farà lliures i els durà a la Veritat que és Déu. I animà els confirmats que Jesucrist sigui el seu millor amic i el centre de les seves vides i a perseverar amb joia en el seu seguiment. Mons. Vives els recordà les paraules del Papa Francesc “Déu no es cansa mai de perdonar, som nosaltres que ens cansem de demanar-li perdó” i exhortà els confirmats a acudir sempre amb confiança a Jesucrist, especialment els qui aviat començarien una vida de família pel sagrament del matrimoni.

Al final de l’Eucaristia l’Arquebisbe els féu obsequi d’un Nou Testament i animà especialment els qui serien futurs esposos a resar junts i viure un clima de pregària i d’amor en la seva futura família.

Confirmacions d’adults i de joves a La Seu d’UrgellConfirmacions d’adults i de joves a La Seu d’UrgellConfirmacions d’adults i de joves a La Seu d’Urgell

Compartir