Mons. Vives confirma 24 adults a la parròquia d’Andorra la Vella

confirmacionsandorralavella201302L’Arquebisbe d’Urgell va confirmar 24 adults el dia 23 de maig a l’església de St. Esteve d’Andorra la Vella, que provenien majoritàriament dels grups de preparació al matrimoni de les parròquies de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella. L’Arquebisbe estava acompanyat de Mn. Sàrries, Mn. Chisvert, Mn. Fortuny, Mn. Solé i Mn. Codina. 

A l’homilia, l’Arquebisbe els exhortà amb tres eixos de reflexió catequètica: la fe, perquè aprofundeixin aquest do rebut de Déu com el més gran juntament amb la vida i els demanà que el cuidessin com una amistat ferma i Fidel amb Jesucrist; el compromís, perquè en aquest dia Déu es comprometia amb ells i no els deixaria mai i ells con-firmaven l’acceptació de la fe rebuda amb una fe que volen fer cada dia més personal i viscuda; l’amor, ja que avui rebien el do de l’Esperit Sant, com els Apòstols el dia de Pentecosta que és l’Amor del Pare i del Fill, que es dóna misteriosament però realment a tots els batejats i confirmats perquè estimin Déu i sobretot els germans i tothom, fins i tot els enemics. Ja que molts s’estan preparant per a la celebració del sagrament del matrimoni, l’Arquebisbe subratllà com l’Amor de l’Esperit Sant fecundaria l’Amor humà que ells es tenen, l’enfortiria i el portaria a plenitud.

Al final de la Missa foren obsequiats amb el Nou Testament perquè els acompanyi com a parelles i els aporti la llum de Déu a les seves vides.

confirmacionsandorralavella201303confirmacionsandorralavella201304confirmacionsandorralavella201306

Compartir